Sport & Event

OUR GOALS ARE HIGH, AND WE WILL NOT STOP UNTIL WE WILL GET THERE"

ÅRET 2020

OJ SÅ DETTA ÅRET KOM AV SIG...

 

Men det gjorde faktiskt inget, då vi har varit och fortfarande är, i ett skifte från "ponnyer" till "storhäst". Vi har sålt av alla b-ponnyer frånsett Sir James som vi har stora förhoppningar på att kunna gå de stora mästerskapen nästa år. Att skifta upp i storlek tar både tid, kraft och medel vilket det måste få göra. Därtill hör också ungdomarnas egen personliga utveckling i form av skola och studier. Vi kan glädja oss åt flera nyheter på stallbacken, även om inte alla avslöjas här omgående...


Året börjadade med inköp av ny häst, Quality of Life (HAN), ett sto som vi hoppas mycket på. Elise kom med på det ordinarie Ryttar- utvecklingsprogrammet Nivå 3, vilket givit henne mersmak och nyttig kunskap. Hon fick även mot ta ungdomsstipendie på Scandinavium, Stiftlesen Göteborg Horse Shows stipendie. Mycket roligt! 

FOTO 2020

ÅRET 2019

Detta året kan innehålla spännande möjligheter.

 

Säsongen har startat och de flesta hästar har varit igång på tävlingsbanan. Målen detta året är främst, NM i Norge (där alla ungdomar tävlar plus Patrick med par), därefter är Felix och Elise inbjudna till att tävla på Falsterbo (alltid lika trevligt) och sist men inte minst i slutet juli väntar SM.  Vi behöver i detta se byta ut lite i hästmaterialet för att nå 4-spannsdrömmen för Patrick. Lika så letar vi efter en ny tävlingskamrat till Sofie, då Basse måste ingå i 4-spannet.

I augusti stundar spännande tävling i Tyskland med paret och början av september i Malmö, Ribbersborg (CAI2*).


Elises mål är, förutom att tävla, också att söka in till det ordinarie Ryttarutvecklingsprogrammet som startar senare i höst efter att ha fått ingåt i det utökade då hon ännu inte haft åldern inne för ordinarie.

FOTO 2019

ÅRET 2018

Ett händelserikt år i alla avseende.

 

Nystart för Felix som tävlande kusk med ny ponny, Silver, den vita drömponnyn! En säsong som som blev över förväntan för dessa två. Från LB till EM för ungdomar i Ungern på en säsong -egentligen omöjligt. Wow!

 

Sofie och Basse tog sig an säsongen även de i storstilat manér. Fick även chansen som yngsta kusk att få tävla på Falsterbo mot många av Sveriges bästa enbetskuskar. Hon startade i Ungern och körde bl.a. en mycket bra dressyr här.

 

Elise och Sir James startade säsongen i Danmark med vinst i maraton och lämnade senare Sverige för utlandsvistelse i Tyskland hos George von Stein i 5 veckor. Kom hem och totalsegrade i SM 2018för ungdomarna. Guldtäcke på! Även Elise startade i Ungern.

 

Lite mindre av tävlande blev det detta året för både Patrick och Karin.

 

Vi vill tacka alla fantastiska fotografer som finns på tävlingsplatserna!

FOTO 2018