Team

THE TEAM IS STRONG TOGETHER

TEAM STRAUSS

Det viktiga lagarbetet. Ingen av oss kan bli framgångsrik utan stöd från ett bra team.

 

Teamets betydelse kan inte nog understrykas, i framgång och motgång. Hovslagare,  veterinär, equitherapeut, groomarna och samarbetspartners, alla är jätte viktiga för att kunna lyckas och prestera bra resultat. Att under resor kunna skratta och ha roligt tillsammans är av betydelse för lagandan och gemenskapen inom teamet. Sedan får vi inte glömma alla de som ställer upp för oss på hemmaplan då vi är ute och far – tack!

FELIX STRAUSS 17 ÅR

SINGLE PONNY & HÄST

KUSKAR

ELISE STRAUSS 18 ÅR

SINGLE PONNY & HÄST

SOFIE STRAUSS 15 ÅR

SINGLE PONNY & häst

KARIN MÅRLIND STRAUSS

SINGLE HÄST

PATRICK STRAUSS

PAR HÄST

GROOMAR

Groomarna är en väldigt viktig del av tävlingsteamet.

 

Staffan Sjöström har sedan många år groomat åt Patrick. De är väl intrimmade med varandra och känner varandra väl, dvs här behövs inga ord dem emellan inför eller under körning. Staffan har också groomat åt både Elise och Sofie under ssåväl FEI tävlingar som på mästerskap.


Madelen Lundqvist har under flera år varit Karins groom medans Karin ofta själv groomat åt både Elise och Sofie.

 

Elise har haft fler groomar under åren, bla. 4-spannskusken och tränaren Axel Olin under EM i Shildau 2016. Jonas Englund under SM 2018 och även Michelle Hoffback, hoppryttare som ocskå varit behjälplig till Elise ett par gånger. Under EM i Ungern 2018 var Barbro Holm groom åt Elise, Karin åt Sofie och Patrick åt Felix.

 

Jonas Englund har förutom att groomat år Elise på SM 2018 även under detta året börjat grooma för både Felix och Patrick vilket har fungerat utmärkt. Han är snabb och kvick i vagnen med koll på vägen.


Vi söker alltid nya groomar och hästskötare så är du intresserad så hör gärna av dig!